Talkshow Nieuw in Noord

Haarlem105

Bewoner en buurt: van dakloos-zijn naar onderdak in radiotalkshow Nieuw in Noord

In Haarlem Noord gebeurt veel. Tijdens de maandelijkse radio-talkshow Nieuw in Noord worden nieuwe ontwikkelingen, projecten en speciale activiteiten in dit grote stadsdeel besproken met gasten. Op maandagavond 1 maart is onder andere Lilian Starrenburg van de Daklozenboot die langer blijft op het Spaarne te gast. De live-talkshow is tussen 19.00 en 21.00 uur te beluisteren op Haarlem105, via FM 89,9, hun website of hun radiozender op TV.

Een andere gast tijdens de uitzending is Ingrid van Koppenhagen van het Posthuis bij het Zaanenpark. Door een grote brand heeft de buurt geen leuk onderdak meer. Maar de buurt wil nu het zelf gaan herbouwen!

Jochem de Boer van Sportsupport interviewt de honkbalcoach van Kinheim Michael Crouwel over de situatie van de honkbalsport en hoe overleven als topsport in deze periode.

Als afsluiting vertelt Henny Hofstee weer een mooi en passend verhaal. Luister mee en zegt het voort!

Meer informatie

Elke eerste maandagavond van de maand hoor je dat Haarlem-Noord Leeft, met allerlei nieuws en muziek. Makers: Marcel Smeenk buurtwerker van DOCK-welzijn en Arno van der Vuurst van het Verhalenhuis. Met de ene maand een Sport-in-Noord-rubriek en de andere maand een nieuwe boeken-uit-Noord-rubriek. Meer informatie over de Talkshow vindt u op www.verhalenhuishaarlem.nl.

Uitzending gemist

Heeft u een uitzending gemist? U kunt uitzendingen terugluisteren via www.haarlem105.nl.

Marcel Smeenk DOCK Noord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *