Stichting Dock

logo dockDOCK is èèn van de organisaties die vanuit Wijkcentrum De Horizon opereert. DOCK helpt mensen hun eigen leven en het leven van anderen te verbeteren. Ieder mens heeft talenten om in te zetten voor zichzelf en voor anderen. Veel mensen zijn bereid om anderen te helpen en iedereen heeft soms hulp nodig.

Medewerkers van DOCK ondersteunen mensen in het nemen van initiatieven. Zij leggen contacten tussen mensen en organisaties in de buurt en brengen mogelijkheden samen. Met positieve resultaten.

DOCK is met 540 medewerkers en meer dan 2000 vrijwilligers en stagiaires actief in Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Aalsmeer, Zaanstad, Schiedam en Hellevoetsluis.

Stichting Dock vindt u in Haarlem Noord in Wijkcentrum de Horizon, Ambonstraat 2.
Meer informatie over Dock vindt u op hun eigen website, klik hier om daar naar toe te gaan.


Bij BosshardtBij Bosshardt logo

Bij Bosshardt is deel van het Leger des Heils en een ontmoetingsplek in de buurt. Een ontmoetingsplek waariedereen jong, oud, arm en rijk, allochtoon of autochtoon welkom is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, een luisterend oor, gezellige maaltijden of andere activiteiten. Iedere bezoeker is deelnemer. De een wat actiever dan de ander. De activiteiten die door Bij Bosshardt worden georganiseerd worden bepaald door de wensen en behoeften in de buurt.

Bij Bosshardt zit in de Indische buurt Noord aan Bandoengstraat 21.
Meer informatie vindt u op de eigen site van het Leger des Heils.


Buurtbemiddeling: als je er samen met je buren niet uitkomt

Blaffende honden, rommel, onenigheid over parkeerplekken, overhangende takken of harde muziek; allemaal zaken waarvoor je niet gelijk naar de politie stapt. Soms kom je er samen met de buren niet (meer) uit. Dan is Buurtbemiddeling een goede manier om samen tot een oplossing te komen.

contact

maandag t/m vrijdag tot 14:00 uur
023 – 569 88 83
buurtbemiddeling@meerwaarde.nl

aanmelden bij

Aanmeldformulier

meer informatie

folder